nieuwsberichten

De nieuwe website van Maasstad Rubber is een feit. De site is op dit moment in aanbouw en daarom zijn niet alle pagina's bereikbaar. Wij vragen u voor uw begrip.

maatwerk

expertise en zorg

Maasstad Rubber BV is sinds 1956 actief als producent van kwaliteitspakkingen en afdichtingen voor groot en klein industriŽle toepassingen met een wereldwijde afname door MKB en internationals.

Wij denken met u mee en geven u advies van schets tot levering. Maatwerk in ontwerp, prototype productie, eindproduct productie en levering zijn zaken die u liever aan specialisten overlaat.

Met onze opgebouwde expertise vanaf 1956, zijn wij bewust van het belang van de juiste keuzes. Door een grote diversiteit aan voorraden en materialen maken wij het mogelijk snel te produceren of bij spoedklussen door bijvoorbeeld voor deelleveringen te kiezen. Wij streven ernaar de beste prijs- kwaliteit verhouding aan te bieden.

Bent u op zoek naar bijzondere afdichtingen? Maak gerust een afspraak en bespreek de mogelijkheden. Standaard leveringen in enkele weken nodig of in korte tijd een deellevering nodig? Samen komen we er wel uit.

Maasstad Rubber sinds 1956
Design & photography by DeVe Photographic Productions