nieuwsberichten

De nieuwe website van Maasstad Rubber is een feit. De site is op dit moment in aanbouw en daarom zijn niet alle pagina's bereikbaar. Wij vragen u voor uw begrip.

dienstenpagina

stansmachines

 

De stansmachines worden ingezet voor het produceren van oa pakkingen, vulringen, afdichtingen en overige vormen die uit vlakke materialen gestanst kunnen worden. Maasstad Rubber produceerd al gestanste producten sinds 1956. Door de ruime ervaring kan een opdracht vakkundig, betrouwbaar en snel worden uitgevoerd.

  contact

waterjet

 

De waterjet machine kan voor zeer veel verschillende doeleinden worden ingezet. U levert een informatie over welke vorm u wenst en wij zorgen voor de rest. Er is een enorme variatie aan mogelijkheden. Ook zeer harde materialen zijn te snijden door de toevoeging van abrasief (snijzand).

  contact

Maatsnijwerk

 

Rollen en platen van diverse materialen kunnen in standaard afmetingen geleverd worden maar ook voor maatwerk staat Maasstad Rubber voor u klaar. Wij snijden stroken, matten en allerlei vormen zoals u wenst. Afhankelijk van de wensen bepaalden we hoe het product het best bewerkt kan worden.

  contact
Design & photography by DeVe Photographic Productions